top of page

Enyhítsen a szorongáson természetesen!

shutterstock_1655541847.jpg
shutterstock_1747474706.jpg
shutterstock_1216693546.jpg
shutterstock_1715736820.jpg

A szorongáscsökkentés új módja

Az AnxioControl Herbal cégünk híres tudósai által kifejlesztett új alapanyag kombinációja ötvözi a hagyományos, bevált alkalmazásokat és az új kutatási eredményeket.  A kamilla és B6-vitamin régóta biztonsággal használt alapanyagok. Az Echinacea készítményeket is évtizedek óta, széleskörűen, biztonságosan használják,  melyeknek több lehetséges gyógyhatása is lehet, mint például a gyulladáscsökkentés vagy az immunrendszer támogatása. 

A kamilla és B6-vitamin hatása régóta ismert, de Prof. Dr. Haller József vezetésével új kutatási eredményeket is publikáltak egyes termőterületekről származó Echinaea fajtákról is, melyek különleges hatóanyagainak kapcsolódását vizsgálták a szorongást is befolyásoló endocannabinoid receptorokhoz.

Új segítség a szorongás elleni küzdelemben

Köztudott, hogy a hosszan tartó, rendszeres, enyhe szorongásos tünetek, zavarok, súlyos diagnosztizált szorongásos betegségek és depressziós zavar kialakulásának kockázati tényezői. 

 

Az AnxioControl tökéletes választás lehet pszichiátriai diagnózissal nem rendelkező, küszöb alatti szorongásos zavarok esetén, akár terápia mellé. Terápia során a stressz, aggodalmak, és szorongásos tünetek enyhítésével könnyebben lehet a problémára és a kezelésre fókuszálni. Más táplálék-kiegészítő termékekkel szemben az AnxioControl nem álmosít, nem befolyásolja negatívan a páciens koncentrációját.  Az AnxioControl Herbal étrend-kiegészítő tabletta szedése bármikor abbahagyható, függőség nem alakul ki. 

 

Szakember program

Kidolgoztunk egy külön programot, ahol az Ön közvetítése által páciensei is élvezhetik az AnxioControl Herbal pozitív hatásait. Csatlakozzon szakember programunkhoz, amely által személyéhez köthető kedvezményes kuponhoz juthat.

 

A kuponnal kapcsolatban több opció van, a kedvezmény teljesen továbbadható a pácienseknek, vagy a különbözetet cégünk közvetítésével minden év végén egy Ön által kiválasztott alapítványnak ajánlja fel. Részvételi szándékát az info@anxiofit.eu e-mail címen várjuk.

bottom of page